After Sales Procedure Apple

Contacten:

Website:
http://www.apple.com/benl/support/iphone/contact/

Telefoon:
‎+32 (0) 800 80 407

RMA Procedure:

U kan uw defecte toestel bij ons aanmelden voor herstelling, of u kan u toestel zelf aanmelden bij de erkende herstelcentra.

Herstelcentra:

Apple
‎+32 (0) 800 80 407
http://www.apple.com/benl/support/iphone/contact/

Dynafix
+31 (0)900 396 23 49
www.dynafix.nl

Garantie:

DE CONTRACTUELE EENJARIGE GARANTIE STAAT LOS VAN DE WETTELIJKE GARANTIE

Apple's Eenjarige Beperkte Garantie is een fabrieksgarantie op vrijwillige basis die door Apple wordt aangeboden. De eenjarige garantie verleent andere rechten dan de rechten die u hebt op grond van de wet, met inbegrip van, maar niet beperkt tot rechten ten aanzien van niet-conforme goederen of producten met verborgen gebreken. De voordelen van Apple's Eenjarige Beperkte Garantie vormen daarom een aanvulling op en geen vervanging voor de rechten die op grond van de wettelijke garantie worden verleend.

WAT WORDT GEDEKT DOOR DEZE GARANTIE?

Apple garandeert dat het hardwareproduct en de accessoires van het Apple-merk in de oorspronkelijke verpakking ("Apple-product") vrij zijn van materiaal- en fabricagefouten bij gebruik overeenkomstig Apple's gebruikershandleidingen, technische specificaties en andere gepubliceerde richtlijnen voor het Apple-product, voor een periode van één jaar vanaf de datum van aanschaf door de oorspronkelijke eindgebruiker/koper ("Garantieperiode").