Brother toner TN-3520

  • Print tot 20.000 pagina's in overeenstemming met ISO/IEC19752
  • Originele Brother toner van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling zodat u papier, tijd en geld bespaart

Meer details

Brother

Nieuw product

Vandaag afgehaald, morgen geleverd

€ 244,99 incl. btw

Met een afdrukcapaciteit van meer dan 20.000 pagina's biedt de TN-3520 navul tonercartridge zwart met uiterst hoog rendement een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Deze originele TN-3520 vervangende cartridge van Brother levert gegarandeerd de hoogste kwaliteits resultaten en zorgt dat uw printer optimaal blijft presteren.

Deze TN-3520 tonercartridge zwart is vakkundig ontworpen om naadloos samen te werken met uw Brother printer en biedt u keer op keer indrukwekkende resultaten.

Aangezien hij ontwikkeld werd om veel langer mee te gaan dan een standaardcartridge, gaat deze cartridge met uiterst hoog rendement nog verder zonder verlies aan kwaliteit.

Hoewel het gebruik van goedkopere, merkloze navul- of klooncartridges u geld kan besparen op de korte termijn, zijn ze gewoon niet zo compatibel met uw machine. Deze vaak inferieure producten kunnen leiden tot afdrukproblemen en zelfs schade aan uw printer berokkenen – dus waarom het risico nemen?

Door te kiezen voor een originele TN-3520 tonercartridge zorgt u ervoor dat uw printer op zijn best blijft presteren en dat elke garantie die u hebt geldig blijft, waardoor u extra gemoedsrust krijgt.

Compatibel met:

Brother HL-L6400DW,HL-L6400DWT,HL-L6400DWTT,MFC-L6900DW,MFC-L6900DW Custom UI