Apple AirPods

  • Slimme functies
  • Optimale draadloze verbinding
  • Ongekend lange batterijduur
  • Duidelijk superieur geluid

Meer details

Apple

Nieuw product

Vandaag afgehaald, morgen geleverd

€ 179,99 incl. btw

Slimme functies

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze altijd automatisch aan en blijven ze verbonden met je devices. Ze zijn ook heel eenvoudig in het gebruik. Ze detecteren wanneer je ze in doet. En pauzeren wanneer je ze uit doet. Of je ze nu met je iPhone,Apple Watch,iPad of Mac gebruikt,de ervaring is even indrukwekkend.

Optimale draadloze verbinding

De speciaal ontworpen W1-chip van de AirPods maakt van alles mogelijk. Zoals een optimale draadloze verbinding en beter geluid. En de W1-chip is zo efficiënt dat je 5 uur kunt luisteren zonder opladen. Dat zijn ongehoorde prestaties voor zo'n klein device.

Ongekend lange batterijduur

Volledig opgeladen AirPods kun je maar liefst 5 uur gebruiken. Ongekend lang. En met de draadloze oplaadcase kun je je AirPods meerdere keren extra opladen,voor meer dan 24 uur batterijduur. Opladen gaat heel snel. Een kwartiertje in de case is goed voor 3 uur gebruik.

Duidelijk superieur geluid

Geniet nog meer van je muziek,films,enzovoort. AirPods leveren AAC-audio van hoge kwaliteit. En de twee straalvormende microfoons filteren hinderlijke achtergrondgeluiden weg als je belt of wat aan Siri vraagt.

What's in the box

  • Apple AirPods
  • Oplaadbehuizing
Recupel € 0,0826 excl./ 0,10 incl. BTW recupel inb. Overige Audio-videoapparatuur
Bebat € 0,075 excl./ 0,09 incl. BTW Bebat Inbegrepen
Afmetingen in mm (h x b x d) 40,5 x 16,5 x 18
Gewicht (gram) 4
Kleuren White
Bluetooth Ja