Kabel HDMI Male - Male 15 meter

  • Verbindt HDMI apparaten met elkaar
  • 1.5 m kabellengte
  • Ultra HD 4k x 2k HDMI Cable M/M
  • HDMI (M) to HDMI (M)
  • Dubbele beschermlaag

Meer details

Nieuw product

Dit product is niet op voorraad

€ 59,99 incl. btw

De HDMM150CM 1,5 m High Speed HDMI-kabel wordt geleverd met een niet-standaard 1,5 m lange kabel. Deze handige verbindingsafstand stelt u in staat uw HDMI-apparatuur op de door u gewenste plaats neer te zetten.

De kabel heeft twee vergulde HDMI mannelijke stekkers voor een afhankelijke HDMI-naar-HDMI-verbinding,terwijl de unieke kabellengte perfect is om op uw HDMI-tv naar video's vanaf uw laptop te kijken of voor presentaties in een vergaderzaal wanneer u uw laptop op een HDMI-projector aansluit.

Deze hoogwaardige HDMI-kabel ondersteunt alle 1080 p+ resoluties met een vernieuwingsfrequentie tot 120 Hz,met een levensechte kleur. Deze Ultra HD-kabel ondersteunt resoluties tot 4k x 2k en is dus al voorbereid op de toekomstige eisen van high-definition apparaten zoals hogere resoluties en een hogere framesnelheid.

StarTech.com high-speed HDMI digitale video- en audiokabels zijn door experts ontworpen en zijn uitsluitend vervaardigd van materialen van topkwaliteit voor hoogwaardige high-definitionprestaties. De HDMI-standaard combineert video met hoge bandbreedte en meerkanaals digitale audio in één kabel en biedt een kristalheldere beeldresolutie.

Recupel (4.5.1 Batterijladers en stekkerblokken kleiner dan 50 cm) € 0,0579 excl./ 0,07 incl. BTW Recupel inbegrepen.